Cake pops

Nu har jag bakat och donat. Jag har mÄndagsfikat i morn pÄ jobbet. Det var jÀttekul!....i början..som vanligt nÀr man bakar. Ska bli lite kul att bjuda alla pÄ cake pops. Ler lite nÀr jag tÀnker pÄ vissa, frÀmst manliga, kollegor sitta Ä gnaga pÄ en ljuvlig cake pop! ><

Mmmm gottifrulle

Nail-caviar

Hittade asskön manikyr som jag var tvungen att testa. Nagellack och sen smÄ pÀrlor som man hÀller pÄ!! JÀttefiiint!!! :)

VĂ„rtecken

Leo-perioden

Tror att J blev lite kallsvettig nÀr han fick se min Leo-bok som jag gjorde 1999. I den har jag klistrat in massa bilder pÄ Leonardo DiCaprio och Àven text och biobiljetter till hans filmer. Har Àven recenserat hans filmer. Obsession!!

SÄn konstnÀr man var!...

KĂ€nns igen E? :)

Sherdil

Vi har av nÄgon anledning fÄtt en massa extra kanaler hÀr hemma. Antagligen för att vi ska kunna se slutspelet i hockey. SnÀll hyresvÀrd. BlÀddrade idag förbi SF-kanalen och sÄg att filmen Sherdil precis hade börjat. Den hade jag glömt bort! (Kanske inte jÀttekonstigt) Filmen handlar om en 14-Ärig tjej som vill ha en egen hÀst och snubblar helt plötsligt över ett arabiskt fullblod som ska slaktas. Hon ska sÄklart rÀdda den hÀsten. Filmen innehÄller ocksÄ lite fest, fylla, intriger och romantik. Fantastiskt. :) Den var vÀl inte jÀttebra.....men hÀsten Àr fantastiskt vacker att kolla pÄ!!

Solbild frÄn SÀlen

PĂ„sk

Det har varit segt att uppdatera i pÄsk, Àven fast jag har haft full mottagning uppe i fjÀllstugan. Har iaf haft det jÀttebra. Totalt 45 Äk. 10 olika liftar. 3 heldagar i backen. HÀrligt vÀder!! Stel i kroppen....
Stugmys och after ski. Nu Ă€r jag tillbaka i verkligheten och TRÖTT!! Tar vĂ€l ett tag att stĂ€lla om sig till vardag igen.

RSS 2.0