Fiiin kvÀll i stallet

Inverted

Vardagslyx

SvÀngde förbi affÀren för att köpa....(gissa)....hÄrfÀrg för min utvÀxt som jag blir tokig pÄ! Snubblade över nÄgra jordgubbar och fick en idé.

Mums

Shoppinggalen

Tycker om att shoppa. Spelar ingen roll vad det Ă€r som ska shoppas. Idag var det mat. Massa mat!! Pengarna rullade in pĂ„ kontot, och ut pĂ„ Östenssons. Japp, vi spejsade till det lite och Ă„kte till en annan affĂ€r Ă€n vĂ„rt trogna Coop. MĂ„ste ju variera sig lite för att fĂ„ lite sköj. Å sköj var det. Vi sa det nĂ€r vi Ă„kte hem, att man hamnar som i en annan vĂ€rld i en timma. Glömmer helt allt annat och bara glider omkring i en vĂ€rld av möjligheter. Vi var duktiga denna ggn Ă„xĂ„. Skrev en matsedel för 4 veckor (!) framĂ„t och en matlista efter den. Inga halvfabrikat. HĂ€r ska lagas mat!! Frysen Ă€r full, kylen Ă€r full Ă„ skĂ„pen vĂ€lfyllda. Gött! Hittade massa lĂ€ckra lakrits-glassar Ă„xĂ„ som jag Ă€r vĂ€ldigt sugen pĂ„ att prova.

KvÀllsmaten efter sen shopping:

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Senast boken jag "lÀste". VÀldigt gripande, och helt nytt för mig att Magdalena Graaf har varit med om sÄ mycket. Jag tycker om att lÀsa om sÄdana hÀr berÀttelser av nÄgon anledning. Lever mig in och blir upprörd, arg, ledsen. Tyckte Àven att böckerna av Lisa Marklund (Asyl och dem) Àr nÄgra av de bÀsta böcker jag har lÀst!! Kanske Àr för att jag kan kÀnna igen mig i vissa saker... Huu

Morgonkaffe

Söndag

Dagen blev inte som jag hade planerat. Har dock hunnit med flera avsnitt av Vampire Diaries, vilket jag hade planerat! Hade tÀnkt dra till Tallboda och trÀffa A. Men J hade tagit bilen till jobbet.. hmm.. Men sÄ fick jag sms frÄn tvÄ andra hÄll om att jag kunde fÄ besök!! :) Jag fick dÄ anledning att stÀda lite. Startade spotify. StÀngdes av. "Kontot anvÀnds av annan anvÀndare"....vafan. SMS till J: "Ska du ha bilen OCH spotify din giriga jÀvel!" SMS frÄn J: "Everything is mine!! NÀ, jag har stÀngt av spotify nu". SMS till J: "Whii pshhh (piskad)" hehe.
StÀdade till musik och fick sedan besök. Kul!! :) Bra söndag.

Outdoor season

Tog den första utomhus-joggingrundan idag. Gick rÀtt bra faktiskt. Tyngre Àn löpbandet sÄklart, men förhÄllandevis helt ok!

HÄrproblem och ögonproblem

Om jag ska spela pÄ kommentaren att jag och mitt hÄr Àr som en kÀrlekshistoria sÄ kan man sÀga att vi har brÄkat... Vi kommer inte alls överÀns för tillfÀllet. Hen ska bara ha och ha. Mer fÀrg, annan fÀrg, starkare fÀrg, coolare fÀrg, mer framtrÀdande fÀrg, mindre framtrÀdande fÀrg, naturligare fÀrger... Jag vet varken ut eller in! Idag stod jag och shamponerade hÄret med överdrivet mycket shampo 2 ggr för att fÄ ur fÀrgen som jag tycker Àr för mörk/för neon/ för cerise. Shampolöddret var rödlila och fanns överallt!! Att jag Àr missnöjd Ä sÄ beror nu inte pÄ att personalsamordnaren pÄ jobbet skrattade Ät mig och pekade pÄ mina "konstiga fÀrger" för er som nu tror det. Fast det gjorde ju inte situationen bÀttre. Det kan vara kÀnsligt det dÀr med hÄr...för vissa... :)
Jag har nÄgra gÄnger kvar att shamponera hÄret nu innan mina ManicPanic fÀrger Àr borta. Under tiden fÄr jag fundera ut vad jag ska ha för fÀrger hÀrnÀst. NÀr jag har tvÀttat ur fÀrgerna kan jag ge mig fan pÄ att jag vill ha samma fÀrger igen...
 
Om det Àr mycket stavfel i texten sÄ Àr det för att jag inte riktigt kan SE vad jag har skrivit. Jag verkar nÀmligen börja fÄ dÄlig syn pÄ Àldre dar... Jag som alltid varit sÄ nöjd och skrytit om mina falkögon. Men den tiden verkar vara förbi. Det Àr speciellt nÀr jag sitter sÄhÀr. Skriver pÄ trÄdlösa tangentbordet medan vi har TV:n som dataskÀrm. 51" plasma-TV. Jag frÄgar J om det inte Àr sÄ att bilden pÄ TV:n Àr suddig. Men han insisterar pÄ att det Àr den finaste bild du kan fÄ. SÄ jag börjar vÀl bli nÀrsynt....

American psycho

 
Riktigt lÀskig tjej!!!
 

Gagnam style in another style

 

Börjar ta sig

TvÄ insta-pic's pÄ hÄret

Vampire red ifyllning

UppsnAPPat

Jag har ju kommit igÄng med trÀningen ordentligt nu. Tycker inte att det tar emot att trÀna, snarare tvÀrt om. Vilket Àr ovanligt. SÄ jag njuter medan det varar! Tog hem en APP idag som jag tÀnkte prova. Den verkar rÀtt trÄkig men... Man ska sÀtta upp ett mÄl om hur mycket man ska trÀna fram till ett visst datum. Jag satte upp 40 pass fram till 31 maj. Det innebÀr 2.7 pass i veckan. Vilket lÄter rimligt för att pusha mig. PÄ senaste tiden har jag faktiskt kört 3-4 pass (löpn eller gym) i veckan (exkl. ridningen som inte har varit sÄ intensiv pga hÀlta). Men det Àr nog dumt att tro att jag ska vara sÄ duktig Ànda fram till maj. LÀnge. Det har nog aldrig hÀnt. Men kanske denna ggn pga denna fantastiska APP!!.... ;)
Training goal heter den.

Vill ha!! :)

Iwatch. Mobilen pÄ handleden. SÄ mycket som man anvÀnder sin mobil sÄ skulle den ju lika gÀrna kunna sitta dÀr! :P

SlÀpp ut geniet ur flaskan!

Lb pics

HelkvÀll med kvÀll kvar

Den hÀr "kvÀllen" har kÀnts vÀldigt lÄng! Kanske just för att nÀr den började var det fortfarande dag. Jag och J gick pÄ bio kl 12.30 pÄ dagen. Vi sÄg Hobbit. Det var sista chansen nu eftersom den ska sluta gÄ pÄ bio. Jag ville verkligen se den pÄ bio. Den var ok. Den var bra! Inte som Sagan om ringen, men bra! Efter bion var vi hungriga, sÄ vi gick till Aioli och kÀkade tapas. Gott! Hördes med A och S och bestÀmde oss för att Äka hem och rasta hundarna och sedan komma ner pÄ stan igen för en och en annan öl. Besökte Bistro P5 som Àr nyöppnat (juli), sen blev det O'learys!! Mycket trevligt och kul! Nu Àr vi hemma igen och klockan Àr bara 23!!! KÀnns som att den skulle vara tre pÄ natten eller ngt. Skönt!... :) HelkvÀll med kvÀll kvar.

Nova i sitt esse

Regler

Gjorde upp nĂ„gra regler för friskvĂ„rdsrummet pĂ„ jobbet, och arrangerade nĂ„gra bilder pĂ„ hur glatt och trevligt det kan vara att trĂ€na! (Är friskvĂ„rdsinspiragör pĂ„ jobbet)

Stiliga strumpor

Nu behöver du aldrig synas utan ett par "All stars" pÄ fötterna. Finns att köpa pÄ roligaprylar.se

Valentines night

FĂ€rger sticker fram under hatten

KÀrlekshÀlsning pÄ östgötska

Idag ska man visa att man bryr sig om folk för en gÄng skull. Det Àr bra att det finns en dag för det, sÄ kan man gÄ tillbaka till att ta varandra för givet resten av Äret! Jag och J tog oss upp ur sÀngen i tid i morse för att kunna avnjuta en kopp kaffe och en fralla i varandras sÀllskap denna dag i kÀrlekens tecken. Det blir oftast vÀldigt kul just pÄ morgonen nÀr bÄda har "trött-humor". Till och med nyhetsmorgon kan vara hysteriskt kul tidigt pÄ morgonen. Roligast Àr endÄ de lokala nyheterna eftersom vi fortfarande inte riktigt har vant oss vid dialekten. Kommer man nÄgonsin göra det? I morse visade de intervjuer med Linköpingbor som skickade Alla hjÀrtans dag- hÀlsningar till sina nÀra och kÀra....pÄ östgötska...förstÄs. Kul, kul, kul!
 
En tjej: " Jag vill hÀlsa till min Àlskade ******?, ha en jÀtte bra dag!... Och natt, för du ska ju jobba natt."
J tillÀgger: "Och glöm nu inte matlÄdan som stÄr i kylen!"
 
HAHAHAHA! Det kanske inte lÄter sÄ kul nÀr man lÀser det. Men tajmingen var klockren, jag kunde inte sluta skratta. Hon lÀt precis som att hon ville pÄminna sin karl att han skulle jobba natt. :)
 
Ha en bra dag!

ColorBug

Dagens utvÀxtfÀrgning Àr lila. Matchar topparna...och tröjan.. SÄ idag Àr jag lila-röd-lila-blÄ frÄn topp till tÄ. (Svart om man rÀknar med strumporna iof)

Nytt, kul, pyssel

Med appen CocoPPa kan man vÀlja nytt utseende pÄ sina app-ikoner och lÀnka dem till de gamla ikonerna. Lite skoj med ngt nytt. SÄ kan man byta nÀr man tröttnar. Jag valde nu nÄgra av de mest populÀra bara för att testa. Vissa gÄr inte att byta ut heller, de som Àr svenska. CocoPPa Àr frÄn Japan och det finns dÀrför en massa ikoner med "kawaii-stil" bl.a.

Traditioner

Åsnemat

DÄ kanske man kÀkar Äsna till lunch idag....? :)

Lagar mat

...pÄ en lÄng jÀvla paprika!!

NÀsa pÄ huvud

Color Bug by Kevin Murphy

Gjorde en provisorisk utvÀxt-fÀrgning med "hÄrskugga" nu pÄ förmiddagen. Det Àr som ögonskugga fast till hÄr sÄ att man kan fÀrga bara för en kvÀll. (Eller dag i det hÀr fallet) Det heter Color bug av Kevin Murphy och jag köpte mina pÄ www.bluestore.se. Jag har lila och orange/rosa. TyvÀrr fÀrgar de av sig mer Àn jag hade trott. Min luva pÄ jackan och krage pÄ labbrocken Àr dÀrför lila. Men det Àr lÀtt att tvÀtta bort! Kul grej om man inte vill fÀrga nÄgot permanent men ÀndÄ vill skoja till frillan lite. Det var för att jag provade lila Color bug pÄ mina toppar som jag fick inspiration till att fÀrga dom lila pÄ riktigt. Made me take the big step. :)

Att missta livet/mobilen

IgÄr Äkte jag ut till LÄngben som planerat. Mötte Anna dÀr (en utav de TRE Annor som vistas ute i stallet). Vi bestÀmde oss för att ge oss ut pÄ en uteritt ihop. Det var hÀrligt! Massa snö som vi pulsade fram i ute i skogen. NÀr vi kom tillbaka till stallet efter en timma kÀnde jag reflexmÀssigt efter mobilen. Den var inte i fickan. Korkade jag som ger mig ut och skrittar, travar och galopperar med mobilen i fickan pÄ en luvtröja...utan dragkedja....
Den var alltsÄ nÄgon stans ute i skogen i 2 dm snö. Awesome!!! :( Vi begav oss iaf ivÀg för att leta. Tog bilen sÄ lÄngt det gick, men pÄ skogsvÀgarna fick vi gÄ. Anna ringde till den hela tiden. Men vi hörde inget. Till slut kom hon direkt till röstbrevlÄdan...den var död.. Vi gick hela vÀgen dÀr vi hade ridit. Inget. Sedan vÀnde vi för att gÄ tillbaka till bilen. DÀr hade jag förlorat hoppet. Började tÀnka pÄ allt jag hade i min mobil!!! Hela mitt liv. Bilder, kalender, inlogg, mail... NÀr vi nÀstan var framme vid bilen igen fÄr jag syn pÄ nÄgot lÀngre fram. Jag börjar inte hoppas. Men nÀr vi nÀrmar oss ser jag att den ligger dÀr!! Svart med fÀrgglada dödskallar pÄ. LÀttad. Glad! NÀr jag Äker hem frÄn stallet sÀtter jag pÄ sÀtesvÀrmaren pÄ passagerarsidan och lÀgger mobilen dÀr. Efter en stund vaknar den till. It's alive!! Dont ever leave me again!!

Olyckor sker sÄ lÀtt

Sitter och tar mod till mig. Ska ge mig ut i snöovÀdret. MÄste ta mig ut till Paradiset och ta hand om LÄngben. Lite otÀckt att köra pÄ dom smÄ vÀgarna ute pÄ landet nÀr det har snöat hela dagen och fortsÀtter Àven nu. Hamnade ju faktiskt i diket en annan gÄng för att jag inte sÄg vart vÀgen slutade och diket började. FÄr vÀl köra försiktigt, som det brukar heta.

Du sköna lila

Jag Àr en nöjd ananas

Sommarbilder i snöyran

Realistisk gaddning

Fler husdjur???

LÄng vinter, smÄ tassar

Snön Àr tillbaka. Men det gör inget. Eller ja, "inget" Àr vÀl att ta i. Jag skulle ju hellre ha vÄr och sol. Men i avseendet att det Àr mycket lÀttare att gÄ ut med hundarna nÀr det ligger lite snö pÄ marken istÀllet för salt/grus sÄ gör det inget. IgÄr kvÀll snöade det för fullt nÀr jag var ute med Nova. (Brukar ta ut dom en och en ibland...mindre att hÄlla reda pÄ) Nova hade inte alls lust att gÄ ngn stans. Stod still. Fast. Orörlig. DÄ fÄr man ta till ngt knep som matte. Jag började hetsa: "Vad var det?" "Hörde du?!" "Kommer det nÄgon?!" Det fick Novas uppmÀrksamhet! Detta var ju ingen vanlig promenad lÀngre. Vi var ute för att mucka grÀl!! Med öronen riktade framÄt och svansen rÀtt upp drog hon ivÀg med en jÀvla fart. Kissande överallt. Mission completed!

HĂ„rbild

Tom and Jerry

Har tĂ€nkt pĂ„ dom hĂ€r sĂ„ lĂ€nge nu, sĂ„ var tvungen att köpa! Tom Ă„ Jerry kex. Nostalgi i smaken. Mmmm :) Å en fin liten plast-Jerry fick man med i paketet. Scooore!!!

Ny kategori

Det var nog dags nu att skapa en egen kategori för mitt hÄr. HÄret tar sÄ stor plats i mitt liv sÄ det Àr vÀrt att fÄ lite egen space! I kategori "hÄret" kan man hitta allt mitt stackars hÄr fÄr stÄ ut med. :)

Lunchsnask

Varje dag nÀr jag Àr hemma pÄ lunchen sÄ fÄr hundarna ngt att tugga pÄ innan jag gÄr. Tuggben lr ngt annat gott! (Mitt dÄliga samvete?) Den lille lÀr sig iaf fort. SÄ fort jag sÀtter pÄ mig jackan börjar hon vifta pÄ svansen och studsa omkring. NÀr jag öppnar lÄdan dÀr vi förvarar gottiset sÄ ska hon vara med och vÀlja. :)

HÄrfÀrger

Genom dina ögon

Detta Àr boken jag "lÀser" just nu. Konstig, men vÀldigt spÀnnande! Man vill veta vad som ska hÀnda. Var vÀldigt skeptisk i början..men nu kan jag inte sluta! Annorlunda story om utomjordingar som förstör jorden fast deras avsikt Àr att förbÀttra den. Man fÄr se pÄ mÀnniskan genom "nÄgon annans" ögon.

Foto

Vampire red + purple haze

TrÀna! Kom igen! Kör bara!...

Huuu. Hade ingen motivation till att trÀna idag egentligen. Ingen spÀnst. (Kan bero pÄ att helgens diet var en hamburgare-meny, en kebabtallrik och tvÄ pizzor bl.a. Why, Hanna?whyyy?) Ingen energifivande föda direkt. Men jag tvingade mig iaf att springa 3 km idag. Tar 5an i morgon nÀr jag fÄr sÀllskap pÄ gymet! TrÀnade mina smÄ orkeslösa armar lite idag ÄxÄ. Dom kommer jag aldrig bli stark i tror jag...

Mat"lÄdan"

Nu blir ni frestade allt?! Först Ät jag min matlÄda. NÀr jag fortfarande inte var nöjd kom jag pÄ att jag lindade in lördagens kvarlÀmnade korv med bröd i folie. (Hatar att kasta mat) Den slank ner sÄ fint!

Söndag sol stall skridskor

Lilla knytet

On the road

Stray From The Path

The Ghost Inside

Hotellfrukost

H Lundqvist

Gitarristen i Stray from the path hade sin Lundqvist-jersey som utlovat.

Bilder frÄn gÄrdagen (gÄrkvÀllen)

RSS 2.0