Roadtrip

Förstöt pÄ rummet med lyssning pÄ kvÀllens band. Nu byter vi miljö och tar en öl i hotellbaren. Staropramen granat frestade mest för mig.

Quality hotel globe

Framme pÄ hotellet. RÀtt schysst! Utsikten Àr lovely. Nybygge utanför. Friends arena. Som inte alls fanns sist jag var hÀr. Gigantisk!

HĂ„ret

SvÄrt att fÄ en rÀttvis bild pÄ hÄret. Tog en utomhus förut dÄ det var rÀtt bra ljus. Det Àr iaf cerise/rött högst upp pÄ huvudet och lila i topparna! Blev nöjd!

Roadtrip

Första anhalten: Max Linköping... :)

HĂ„rfager

Nu sitter jag hÀr igen med (gissa vad) fÀrg i hÄret. Det var dags! Grejen Àr ju att jag har, de senaste ggrna, anvÀnt en semi-permanent hÄrfÀrg. Den slÀppte efter ca 6 duschar. Det roliga med den Àr ju att jag kan byta ofta! Nu har jag haft i tvÄ olika fÀrger i hÄret, sÄ fÄr vi se hur det blir. Vill ju vara fin i morgon nÀr vi ska bege oss till den kungliga hufvudstaden. :)
Bilduppdatering senare..

UppsnAPPat

Du kan designa din egen unicorn i appen My Unicorn. Fucking amazing!..... ;)
SÄhÀr blev min:

Feeling a bit grumpy?

Underbara nyhet

Neues kopfband jawoll

Söt Giardia intestinalis trophozoite

UppsnAPPat

Nu Àr det sÀkert bara jag som först nu fÄtt veta att det finns en Bloglovin' app. Men iaf. Det Àr ju jÀttebra! Mycket lÀttare att hÀnga med i allas bloggar. Bra grej!!

Det Àr sÄ gott

att fÄ det hÀr sista pulvret ur Havrefras-kartongen. Mmmm :)

Helgen

Åkt land och rike runt. HĂ€ngt med familjen, slĂ€kten, trĂ€ffat vĂ€nner och gosat med söta bebisar. :) EnergipĂ„fyllande helg! Ett litet krogbesök hann vi Ă€ndĂ„ med. Jag och syster. Besökte gamla kvarterskrogen dĂ€r man hĂ€ngde som mest nĂ€r man fyllt 18. SĂ„g helt annorlunda ut nu! Snubblade över ett liveband dĂ€r, vilket var trevligt. Nu Ă€r det back to business! Kort vecka dĂ„ konsert vĂ€ntar pĂ„ torsdag!! Wiiie!!

Uppdatering baksida

Likar ett hus

SötNova

Jag Àr stark faktis

HÀr handlar allt om mig..typ. SÄ hÀr kan jag skryta lite tÀnkte jag. MÄndag: 5 km. Onsdag: 3 km + styrketrÀning. Idag: 5 km. Tjiihoo vad jag varit duktig denna vecka! (Nu spelas "eye of the tiger" i mitt huvud)

HÀr sitter jag och smÄler

Frozt

Association

Vad tÀnker du pÄ för lÄt nÀr du hör den hÀr? (i början)
 
 
Jo, du tÀnker pÄ den hÀr:
 

Lets wrap this thing up

Fördelar?

Saker man inte ville göra nÀr man var liten, dom behöver man inte göra nÀr man Àr vuxen. Men man gör dom ÀndÄ. Saker man inte fick göra nÀr man var liten, dom fÄr man göra som vuxen. Men man gör dom inte.

Mammas pojkar

Ätit mat ihop och tittat pĂ„ bio. SĂ„g 'Mammas pojkar' vilken var dretrolig!! (MĂ„ste beskrivas pĂ„ vĂ€rmlĂ€ndska ofc) I sĂ€llskapet i kvĂ€ll hade vi tvĂ„ Ă€kta vĂ€rmlĂ€nningar med oss för extra bra kĂ€nsla. <3

Även dom..

Även hundar kan ha hĂ„l i strumporna.

UppsnAPPat

Awesome!! :D

Arbete

Calm down colourful

Det finns inga genvÀgar

Ingen spenat, ingen honung ingen mirakeldryck brygd av en druid.. Det Àr trÀning som gÀller för oss IRL fölk! 5 km pÄ löpbandet blev det iaf idag. KÀnde mig nöjd. Trotts att snubben bredvid mig sprang 10.. Men det var han. Jag Àr jag.

Colour

Shots on fire

Kyld dryck

Har lÄtit cidern ligga pÄ balkongen i natt...

Longering i paradiset

Jag Àr en minste

I'm just hair

Äggad

 

HĂ„rprojekt

Nu har jag laborerat med hÄr igen. Det blev inte exakt sÄ bra som jag hade tÀnkt. Men jag Àr ÀndÄ nöjd med en liten förÀndring.
Jag borde nÀstan skapa en ny kategori som heter hÄr kom jag pÄ nu. Det skulle antagligen bli lite inlÀgg pÄ den kategorin sÄ som jag grejar jÀmt! :)

Panic! At The Disco Àr geniala

Dassigt hÄr. Har bestÀllt fÀrg. Yeey

Slut pÄ Grey

Nu Àr historien om mr Grey slut. Plöjt igenom alla 3 böcker. Helt ok story. VÀldigt Twilight x-rated. Nu hoppas vi pÄ en film. Med "rÀtt" skÄdisar.

Fifty shades..

Fejja

Det Àr inte lika mycket fest idag....

LördagkvÀll i linkan

Kaffe Ă„ limpmacka. Morrn.

OvÀntad utekvÀll

Jag och EC drog för att sola. Jag brukar kÀnna att jag vill göra det en ggn per Är. Just vid den hÀr tiden dÄ jag saknar solstrÄlarna som mest. Det var skööönt! Sedan sa vi att vi kunde gÄ och ta bara en öl. Som blev till att vi Àven bestÀllde in mat...och lite fler öl. Klockan pÄ kyrkan visade hur snabbt tiden gick. Sen hade det blivit en helkvÀll med kul.

Kaffetopping

Började dagen idag med att spilla ut en hel kopp kaffe över mig. VARMT!! Tur att det finns ombyte pÄ jobbet!

Stressiga rotfruktstider

Den hÀr veckan har det verkligen varit fullt upp!! BÄde pÄ jobbet och hemma. SÄ, det Àr viktigt att se till att man fÄr i sig lite mat. (Annat Àn panpizza) SÄ i tisdags sÄ kokade jag en liten gryta. Enkel. Koka ihop de rotfrukter du vill. Jag tog morot, potatis, kÄlrot och rotselleri (rotsellerin Äkte med av misstag dÄ jag trodde det var en kÄlrot..) tillsammans med buljongtÀrningar. NÀr det nÀstan Àr klart hackar du ner lite korv i grytan. FÀrdigt! Sen Àter du det med massa senap. Helst Johnnys, men tar den slut fÄr du ta slotts lr ngt. ;) Jag kokade typ pÄ 2-3 liter vatten. SÄ nu har jag Àtit det sista. Men smidigt att ha den stÄende i kylen för stressiga dagar.

Blood in, blood out

Idag har jag keramisk textil pÄ hÀnderna. Mirakelvantar som ska göra att blodcirkulationen sÀtter igÄng utav bara fan. Ngt fantastiskt material frÄn Asien. Jag vet inte...men det Àr vÀl vÀrt att testa. Jag har ju testat endel andra saker för att sÀtta fart pÄ blodströmmarna!

Lb ok

Nu Àr LÄngben undersökt och friskförklarad. :)

Fröken nyttig

God morgon hurtbullar

......idag Àr jag inte en av er.

Humor

TrÀffade pÄ den hÀr rackaren idag nÀr jag gick hem frÄn jobbet. Alldeles centralt Ä allt. Men sen tÀnkte jag att den kanske varit och hjort stan.

Nostalgi

Har kÀmpat emot mitt sockerbegÀr idag. Har ju sötsaker hemma ocksÄ till rÄga pÄ allt! Men jag "nöjde" mig med en kopp te efter kvÀllsmaten....te....

RÄkade pÄ lÄten "alla som inte dansar (vÄldtÀcktslÄten)" idag. Det var lÀnge sedan!! Fan sÄ bra den var!! Haha. Satt och sjöng med och diggade. (I bilen, bÀsta platsen för sÄdant) Fick tillbaka minnen frÄn första gÄngen jag hörde den. PÄ fest. Med syrran. Ute i ett hus i skogen. Min lilla beundrare. Kul.

"Första steget Àr att ni hÄller hand
Han verkar trevlig, verkar omtÀnksam
Men det blir jobbigt nÀr det kommer fram
Att han stÄr stilla som en vÄldtÀktsman" .......haha

Hörde Àven lÄten "1990-nÄnting" i bilen (ja sjöng med utav fan). Fick rysningar i hela kroppen av den lÄten. Texten.

Album ratings

Stark!!!

God morgon segproppar!! IDAG Àr jag inte en av er....


Lilac

Min nyÄrshÄrfÀrg har kommit förresten. Den fÄr vÀl liva upp vardagen istÀllet. TyvÀrr ingen bra bild, det syns inte sÄ tydligt. FÄr ta en bÀttre bild ngn annan ggn...

GrÀsÀnka...(fult ord)

DÄ har man lÀmnat av mr J pÄ stationen. Ska vara sjÀlv i nÄgra dagar..
Vad Àter man dÄ...?

Socker

Nu Àr det slut pÄ slacker-livet.. Bums i sÀng!! I morgon Àr det tillbaka till arbetslivet igen som gÀller... Hur ska jag klara det? Kommer bli utmattad. I kvÀll har jag kÀmpat mot sockerberoendet som jag skapat mig. Slutade med att jag drack nÄgra glas cola. Man kan ju inte gÄ helt cold-turkey pÄ direkten ju!!

SOCKER

Palt

Kokar min första palt. Det du far!! :-) FÄr se vad karln tycker om paltmiddag nÀr han kommer hem frÄn arbetet... Vet inte om han kommer bli glatt överraskad direkt... :)

-"Du gillar ju stuvade saker!!"
-"Jo....fast stuvat blod......"

LasttrÀning hÀst

Framtid

För en person som inte kan leva i nuet Àr det viktigt att alltid ha nÄgot att se fram emot. Just nu lÀngtar jag till konserten i slutet av mÄnaden!! Wiiiie!
 
Stray From The Path
The Ghost Inside
Deez nuts
Devil In Me
 
 

Gott nyttigt? Ă„r

Dom flesta vill ju "komma i form" nÀr nya Äret börjar. SÄ Àven jag. Men jag har tÀnkt börja nÀr jag börjar jobba igen. SÄ softar vi lite Àn sÄ lÀnge.... Jag har alltsÄ detta Är hittills, förutom de vanliga mÄlen frukost, lunch, middag Àtit: 4 portioner chokladpudding med grÀdde, en halv kartong Banana split med extra chokladsÄs, 2 pÄsar ostkrokar (vanliga och extra stora), lösgodis, chips, druckit rödvin, cider och öl........och förövrigt nÀstan bara suttit i min soffa och mÄlat och tittat pÄ serier. Det var skönt. KÀnner mig som en liten ballong. Men det var skönt. Snart ska vi vara nyttiga och hurtiga igen!! :)

MĂ„lat

No stress

SĂ„, vad gör en Hanna som Ă€r ledig sĂ„ mĂ„nga dagar? Jag mĂ„lar, dricker vin, lyssnar pĂ„ musik, kollar pĂ„ serier, gĂ„r promenader med hundarna och slappnar av. Jag börjar slĂ€ppa stressen. KĂ€nslan av att jag mĂ„ste göra NÅGOT börjar försvinna. Jag kĂ€nner ju alltid att det finns sĂ„ mycket att göra, som jag inte gör.... Men sĂ„ kĂ€nns det faktiskt inte nu (nĂ„Ă„ja, inte sĂ„ mycket iaf). Jag hĂ„ller just nu pĂ„ med tvĂ„ projekt. TvĂ„ tavlor till en av J:s kollegor. Kul!! Hoppas att hon blir nöjd!
 
TÀnkte förut om jag skulle htta pÄ nÄgot att göra i kvÀll, sen tÀnkte jag:nej.... Jag tror jag mÄlar en till tavla! :)
Snart kommer verkligheten tillbaka med all stress och rastlöshet den medför.....

Nova

Meka Mini Moto

Nova

Polenta

IgĂ„r hittade jag nĂ„got jag har letat efter i flera Ă„r. Majsgryn!! JajjemĂ€n. Vissa söker efter meningen med livet, andra efter majsgryn. Och nu stĂ„r jag hĂ€r och kokar en ljuvlig majsgröt. Precis som nĂ€r jag var liten. SpĂ€nnande. Är det fortfarande sĂ„ gott som jag minns? :)

Spejsat

Är du, som jag, faschinerad av rymden sĂ„ rekommenderar jag dig att klicka hĂ€r. PĂ„ den sidan kan du se vĂ„rat universum i korrekt skala. Solen och planeterna (Ă€ven de "nya" som vi aldrig lĂ€rde oss i skolan).
RÀtt imponerande, och man fÄr en bra bild över hur stort det Àr!!

Allt eller inget

Allt eller inget stÀmmer in pÄ mig nÀr det gÀller bowling. Fick 4 strike. Men i övrigt gick det skit... Bowling gör mig bara irriterad!! Inte kul. Men ÀndÄ lite kul. PÄ nÄtt sÀtt.


Skridskokungar

Idag har jag lÀrt mig att Äka baklÀnges! :) Progress!!

Lediga

Gott nytt Ă„r

Supé

RSS 2.0