Happy Halloween

Förbud

God kvÀll. Jag kör ett litet test. Jag har blivit sÄÄÄ beroende av sociala medier. Jag kollar dom reflexmÀssigt, utan att jag egentligen tÀnker pÄ det knappt. NÄgot jag gör sÄ fort jag tar upp telefonen. Men nu tÀnkte jag ha "sociala-medier-förbud"...se hur lÀnge jag klarar det. (Jag kÀnner abstinensen komma krypandes) Jag har hittills klarat 4 timmar! Wohoo! :)

Förbudet gÀller: Facebook, instagram och Twitter.
Förbudet gÀller inte: Bloggen och youtube.

Wish me luck!

LunchVlog Miniatyrer

 

LunchVlog pÄ engelska

Gjorde en liten lunchVlog pÄ engelska idag pÄ request frÄn syster. Lite jobbigt, men kul!
 

SafetyKey

Nu har jag fÄtt anvÀndning för mina inbetalningar till SafetyKey. Det Àr en nyckelbricka som jag har pÄ min nyckelknippa. SÄ betalar jag in lite pengar till det företaget som skickade ut den till mig. SÄ om jag tappar bort nycklarna och nÄgon hittar dom och lÀmnar dom till polisen sÄ kan polisen höra av sig till företaget sÄ ger dom ut mitt telefionnummer sÄ de kan kontakta mig.... förstÄr ni?
NÀr jag berÀttade för EC om detta sÄ undrade hon varför jag inte lika gÀrna kan ha en nyckelbricka med min adress pÄ sÄ den som hittade nycklarna kunde komma och lÀmna dom.............eh.......ja............
 
Hur nycklarna försvann. Jag och J kom hem frÄn krogen. Jag gick upp och hÀmtade hundarna. (lÄste upp med mina nycklar). Kom ned till J. Gick fram till J. FÀllde J. Attackerade honom genom att flyga pÄ honom. Rastade hundarna och gick sedan upp. (lÄste upp med J's nycklar)
 
Idag sÄ ringde iaf polisen och mina nycklar finns att hÀmta! Sweet!

Min sista mÄltid

IkvÀll har jag gjort min goda röra som jag valde som skulle vara sista mÄltid. Jag hoppas dock det inte Àr ikvÀll min sista mÄltid blir....
 
Det skulle vara musik i videon, men det funkar ju fan inte!!...?
 

GnÀllspiken

SÄ hÀr kan det lÄta nÀr en liten chihuahuha hÄller pÄ att "dö" för hon inte kan vÀnta pÄ maten!! ;)
 
 

GĂ„rdagens roligaste

-Vad hette den dÀr ölen vi drack sist? Den med en haj pÄ!
-Den hette jumping frog och den var en GRODA pÄ!
-Det var en haj, det var en haj, det var en haj!!!
-Du, har du nÄnsin sett en groda som var en haj??!!

Smart konversation mellan tvÄ öldrickande vÀrmlÀnningar. Jag sÀger bara det: allt blir roligare pÄ vÀrmlÀndska!!

Öl Ă€r gott

IgÄr körde jag och E en sÄn dÀr ölprovning pÄ De Klomp. De associationer vi fick var gödselstack, fÄrhage och bildÀck. SÄ, inte sÄdÀr supergoda sorter.. Men intressant. Sedan mötte vi upp tvÄ av E's vÀnner frÄn VÀrmland. Fortsatte med öldrickandet. Fick smaka en öl, 33cl, som kostade 499:- . OvÀrt? Men god var den!! Hade en jÀttebra kvÀll, men massa skratt!! :)

TrÀning Àr nyttigt

Idag har jag och Nova varit pÄ kurs. Nog för att Nova redan kan det mesta men.... ;) Jag blir sÄ glad nÀr jag fÄr höra att jag och Nova Àndrar folks bild av hur en chihuahuaÀgare Àr. Fick höra det idag. MÄnga tror inte att nÄgon som har chihuahua gillar att trÀna med sin hund. Men Nova och jag har ju varit ivÀg pÄ diverse kurser....agility, klicker, vardagslydnad...mm

Dagens kurs;

Vlog

Nu mina vÀnner har jag lÀrt mig att lÀgga till bakgrundsmusik pÄ min video. Det gÄr frammÄt i utvecklingen och ni Àr utvalda att fÄ se mig starta upp ;) (KÀnn er speciella)  kan jag klippa i filmen, ha bakgrundmusik, lÀgga in bilder och ljudeffekter och text. TÀnk hur framtiden kommer se ut!!! Its amazing!!
 
 

Liten hund tar mycket plats

Jag har verkligen vĂ€rldens mysigaste hund som ska vara nĂ€ra, nĂ€ra, nĂ€ra hela tiden. NĂ€r hon sover ska hon ligga PÅ halsen. NĂ€rhet Ă€r sĂ„ viktigt för henne. Fina lilla djur!

Peachmelba 121021

 

Tankar om livet

Panik! Snart Àr helgen slut. Det Àr för kort tid man har pÄ sig att leva. (Om man har den synen att man endast lever pÄ helgen) Den hÀr Ärstiden Àr det ju typ sÄ.. Jag kan bli knÀpp av att tÀnka pÄ hur stor del av vÄra liv vi egentligen jobbar! DÄ Àr det iaf tur att man tycker om sitt jobb.
IkvÀll har jag Àtit hamburgare och lakrits, druckit julmust och vin Ä nu kÀnns det som att det har frÀtt hÄl i magsÀcken. Aj vad det svider! Hoppas det lÀker till i morn sÄ jag kan fylla pÄ med mer skit i min kropp. God natt.

LĂ„ngben ftw

SÄ jÀkla kul att se LÄngben utvecklas som han gör! Det Àr inte lÀnge sen man satt pÄ hans rygg och det enda man hoppades pÄ var att fÄ sitta kvar. Nu har jag kommit hem frÄn att ha ridit honom i form utan stigbyglar!! Den hÀsten VILL!!

Hanna och Lb egopic, yo! :

Hur blev det dÄ?

Tillbaka pÄ karamell-stadiet! Been here, done this.... Tycker jag ofta hamnar tillbaka pÄ denna fÀrg. Vet inte vad jag tycker riktigt.

HĂ„r<3

Det Àr alltid lika kul att slÀnga i en hÄrfÀrg i hÄret och vÀnta pÄ resultatet!! Det har jag gjort nu.... Caramellblond i rött...? Hur ska det bli??? :)

En mil

Jag sprang 1 MIL!! Det va inte dÄligt!! Det har jag aldrig gjort förut. Hur det kÀnns? Det kÀnns som man kommer dö, men man bryr sig inte! Fullproppad med endorfiner. Glad. Lycklig!..? Men sen kom huvudvÀrk och illamÄende som en bakfylla tvÄ timmar senare.. Kul att ha gjort! Min vanliga lÀngd Àr 5km. Kommer jag göra det igen!!?.....vet inte....

Nystart?

Egentligen Àr jag emot det hÀr med nystart. Det brukar aldrig fungera. Men man kan ju hoppas. Jag har slutat bry mig om hÀlsosamhet pÄ senaste tiden. Inte likt mig. Men det har ju gett "resultat". Fem kilo pluss sen i somras.. Hmm.. Dax att göra nÄgot! Idag blir det löpning. Vad jag Àn kommer med för ursÀkter i eftermiddag!! Löpning blir det!!

Trött

GÄtt upp tidigare Àn vanligt denna vecka. Resulterat i trött... No inspiration! Hej svej!

Tavlan

MÄste ju Àven presentera den stiliga tavlan som jag och EC mÄlade i gÄr kvÀll. Vi har nischat oss nu kÀnner jag. Skapat en egen stil. Snart kommer vÄra tavlor finnas runt om i Sveriges hus och hem! ;)

Banana och LB övar pÄ formen.

 

En gÄng om Äret

Jag Àr verkligen sÄn som ska göra saker bara för att det Àr en speciell dag.

Kanelbullens dag.


Vi borde köpa en mortel...

Nuggets for lunch

 

Leker med fÀrg.

LĂ„t mig presentera....

...en av mina favvopojkar!
 

Lyxmiddag

Middagen var serverad nÀr jag kom hem frÄn LÄngben.

För lÄngt bort

TÀnk om man bodde lite nÀrmre!! SÄ j...la mÄnga bra band pÄ ett och samma stÀlle!!....vill!!

MorgoninlÀgg

Nu börjar det bli sÄdÀr jobbigt att gÄ upp pÄ morgnarna..den tiden...mörker. Tur att man kan ta sig upp 7.20 och fortfarande vara pÄ jobbet 8. Hundarna blir ocksÄ extra trötta. Jag tar pÄ dem kopplet i sÀngen, liggandes pÄ rygg...alltsÄ inte jag, hundarna ligger pÄ rygg. Tur att dom Àr smÄ och lÀtta att tvinga. :) OmrÄdet hÀr vÀxer fram fort. Sedan vi flyttade in för ett Är sedan har det tillkommit 4 lÀgenhetshus! Fler Àr pÄ gÄng.

Min baksida:

Höstigt

Aktiv

HÄller pÄ nu nÀr jag tycker det Àr kul!
Nytt Àr kul. "ÅÄÄÄÄh jag vet hur man lÀgger upp videos pÄ en blogg!"...typ
 

Hemma pÄ lunch

Försök tvÄ...artar sig? :D

Okej, nu har jag gjort ett till försök till vlog... TÀnkte att om jag gör det oftare sÄ kanske jag kan slappna av tillslut? Hahah! Det Àr ju egentligen ingen big deal. Som om jag inte pratar med mig sjÀlv annars lixom.. ;) Men sÄ fort jag trycker pÄ spela in sÄ stelnar jag och lÄter konstigt.
 
Alltid hÀrligt att börja en video med att blunda......
 
 

Hahahah...Peachmelba videobloggar

Vart Àr energin och glÀdjen? ;D Jag döööör...
 
 

Vlog delux

Okej, ska nu testa att lÀgga upp en aldeles egenfilmad video hÀr. Enjoy!
 
 

Bilder

Det hÀr Àr ju perfekt. Man kan lÀgga upp bilder direkt frÄn mobilen via blogg.se appen. Det kunde man inte pÄ min tid..alltsÄ pÄ min andra bloggtid i livet. Detta Àr ju en vÀldigt viktig funktion för mig dÄ jag har helt givit upp mina andra kameror nu nÀr jag har min braiga telefonkamera. Vi börjar med en liten höstbild....

RSS 2.0