BÄÄÄÄ

Idag var det vÀldans mycket brÀkande under trÀningen! ><

Clinique

Försöker göra nĂ„got Ă„t mitt hormonbombade ansikte. Alla de finnar jag har tryckt ned med P-piller sedan 15-Ă„rs Ă„lder lyckas nu ta sig upp till ytan. Fick tips om anti-blemish serien frĂ„n clinique och gick för att inhandla den i helgen. J hoppades pĂ„ att det var nĂ„gra helt magiska flaskor, sĂ„ mycket som de kostade. VĂ€rt att testa tyckte jag!.. Har testat diverse produkter frĂ„n Apoteket... Är inne pĂ„ fjĂ€rde behandlingsdagen nu och jag tycker mig se skillnad!!

Extensions igen

Köpte nya extensions som passar min nuvarande hÄrfÀrg. För att spara pengar köpte jag utan clips och tÀnkte att jag kunde sy dit dom sjÀlv! Det var lÀttare sagt Àn gjort... Pyssel pyssel. Det tog nÄgra sy-stunder men nu Àr dom klara! KÀnns sÄ fint nÀr dom Àr precis nya!

Le kitchen

Lite kryddor i köket blir pricken över i:et!

God mat, fredag

Sommarbete

För tvÄ veckor sedan flyttade LÄngben till sommarbete. Har hittills bara fÄtt bra vibbar av nya stÀllet. SÄ lugnt och vackert. Ca 1,5-2 mil utanför stan. Grönt. Fantastiska ridvÀgar. Idag var jag och en av tjejerna som ocksÄ har hÀst dÀr ute pÄ en lÄngritt i det sköna vÀdret. Brassade pÄ i rÀser-galopp pÄ en jÀttebra vÀg!! Kul som fan!! :)

Sammanfattning

I torsdags bjöd jag pÄ min hemmagjorda morotskaka pÄ jobbets vÄrfest. I fredags trÀffades vi nÄgra stycken för en AW pÄ en restaurang pÄ stan. I lördags tog jag en tidig uteritt med nya stallkompisarna i en otroligt vacker grön skog. Sedan drog jag med EC pÄ utflykt till en fin strand. PÄ kvÀllen var det Eurovision. Söndag bestod av att besöka vÀnner med söta ungar. Sedan var det hockey VM.

Bilder:

NÄgot har hÀnt med min nageltillvÀxt. Den funkar. Naglarna vÀxer och Àr starka. Har aldrig haft sÄhÀr lÄnga, starka naglar! Hormoner? Avsaknad av alkohol? NÄgot Àr det..

Naglar

Ryggen

SÄhÀr skulle jag ha sett ut (inte exakt, men liknande) om jag inte blivit gravid. Hade tatueringstid 12/3 som inte blev av. En annan gÄng.

Skogsröjet 2008.

2008

Bild frÄn 2008. Emo-perioden. Kunde inte vara hÀftigare! ;)


 

Lille-skutt

IgĂ„r var vi och kikade in i min mage. DĂ€r lĂ„g en liten krabat och skuttade! :) Äntligen kan jag tro att det Ă€r sant!! SĂ„ himla fin!!

Förra akvariet

Akvariet jag fick pÄ min födelsedag var begagnat och inte tip top. (Kan vara nÄgon med dÄligt tÄlamod som stressade i botten-gruset..men det Àr inget vi VET) En morgon förra veckan hörde vi ett annorlunda ljud... Det porlade i vardagsrummet.. Tur att vi inte hunnit köpa fiskar Àn!

RegnbÄgsfisk

Nova blir regnbÄgsfÀrgad av nya akvariet. Snart ska vi Àntligen fÄ köpa fiskar!! :) kul!

RSS 2.0