Halvtid

Idag Àr det halvtid i graviditeten! :) 50% Àr avklarade. Nu ser man en liten kula pÄ min mage och kan kÀnna att livmodern putar ut under naveln. Nu hÀnder det spÀnnande saker! Kan kÀnna smÄ rörelser ibland. Tog en bild pÄ magen dagen dÄ vi fick plus pÄ stickan. JÀmför den med en bild frÄn idag. Lite kan man se!

BrÄvalla

Köpte en endags-biljett till BrĂ„valla-festivalen. Idag var den dag jag fick bli inslĂ€ppt pĂ„ omrĂ„det. Det var...lerigt, regnigt, stekande sol, fylla, bajamajor, langos och framför allt superbra musik. Allt som hör festivaler till. Jag Ă„kte dit för att se Parkway Drive och A Day To Remember. Dom levererade!! Åt sedan langos och en friterad banan. Sen var jag nöjd. Det var dom andra ocksĂ„ eftersom det var deras tredje dag pĂ„ festivalen, sĂ„ det blev tidig hemgĂ„ng vilket var skönt. I Ă„r rĂ€ckte det med festival över dagen för min del. Är nöjd med det!

Huge Helium

Denna afton tog Anna och jag kusarna ut pÄ en svÀng i skogen. Jag fick lÄna hÀsten Helium som Àr aaaas-stor! Gigantiska steg i galoppen. KÀnns mÀktigt. Men jag föredrar ÀndÄ stiss-hÀsten LÄngben.

Midsommarkrans

Minimoto

Har fÄtt igÄng minimoton och tatt en svÀng om. KÀnns som den gÄr jÀttefort för man sitter sÄ nÀra marken! Den gÄr ÀndÄ i 50 km/h, sÄ inte sÄ pjÄkigt. :)

Akademisk ridkonst

NÀr LÄngbens matte fyllde 30 drog vi ivÀg till ett stÀlle dÀr man kunde utöva akademisk ridning. JÀttekul och annorlunda mot "vanlig" ridning! HÀstarna var nÄÄÄgot mer trÀnade Àn lilla LÄngskÄnken. :)

Grattis till Jimmy idag!

Laddas upp lite sent....

Helgen

I fredags var det rymdfest pÄ jobbet. Kul! Jag var princess leia förklÀdd till stormtrooper vilket ingen visste. SÄ jag smög in i min drÀkt och tog inte av mig hjÀlmen förns efter en halvtimma. Folk var vÀldigt fundersamma pÄ vem som döljde sig bakom masken..kul. I lördags var vi pÄ trav i Mantorp. Blev lite besviken pÄ att det vart stressigt att tippa, plus att vi inte hade nÄgon odds-tavla att titta pÄ. Fick tippa efter trav-programmet och det blev skit! Men vi hade kul ÀndÄ! :) Middag och sÀllskapligt pÄ kvÀllen! Idag har vi handlat grejor till J's fest Ä nu kÀnner jag mig trött..sÄ fÄr bli nÄgra avsnitt Breaking Bad i soffan.

RSS 2.0