Halvtid

Idag är det halvtid i graviditeten! :) 50% är avklarade. Nu ser man en liten kula på min mage och kan känna att livmodern putar ut under naveln. Nu händer det spännande saker! Kan känna små rörelser ibland. Tog en bild på magen dagen då vi fick plus på stickan. Jämför den med en bild från idag. Lite kan man se!

Bråvalla

Köpte en endags-biljett till Bråvalla-festivalen. Idag var den dag jag fick bli insläppt på området. Det var...lerigt, regnigt, stekande sol, fylla, bajamajor, langos och framför allt superbra musik. Allt som hör festivaler till. Jag åkte dit för att se Parkway Drive och A Day To Remember. Dom levererade!! Åt sedan langos och en friterad banan. Sen var jag nöjd. Det var dom andra också eftersom det var deras tredje dag på festivalen, så det blev tidig hemgång vilket var skönt. I år räckte det med festival över dagen för min del. Är nöjd med det!

Huge Helium

Denna afton tog Anna och jag kusarna ut på en sväng i skogen. Jag fick låna hästen Helium som är aaaas-stor! Gigantiska steg i galoppen. Känns mäktigt. Men jag föredrar ändå stiss-hästen Långben.

Midsommarkrans

Minimoto

Har fått igång minimoton och tatt en sväng om. Känns som den går jättefort för man sitter så nära marken! Den går ändå i 50 km/h, så inte så pjåkigt. :)

Akademisk ridkonst

När Långbens matte fyllde 30 drog vi iväg till ett ställe där man kunde utöva akademisk ridning. Jättekul och annorlunda mot "vanlig" ridning! Hästarna var nååågot mer tränade än lilla Långskånken. :)

Grattis till Jimmy idag!

Laddas upp lite sent....

Helgen

I fredags var det rymdfest på jobbet. Kul! Jag var princess leia förklädd till stormtrooper vilket ingen visste. Så jag smög in i min dräkt och tog inte av mig hjälmen förns efter en halvtimma. Folk var väldigt fundersamma på vem som döljde sig bakom masken..kul. I lördags var vi på trav i Mantorp. Blev lite besviken på att det vart stressigt att tippa, plus att vi inte hade någon odds-tavla att titta på. Fick tippa efter trav-programmet och det blev skit! Men vi hade kul ändå! :) Middag och sällskapligt på kvällen! Idag har vi handlat grejor till J's fest å nu känner jag mig trött..så får bli några avsnitt Breaking Bad i soffan.

Peachmelba 💗👦👶🐶🐶💗

Min vardag. Nu; mammaledig.

RSS 2.0