Första inlägget

Lets see if I remember how to do this...
Okej, uppstart av blogg. Kommer det att hålla? Jag avslutade ju bloggen sist för att jag inte ville blotta mig (själ, inte klä av..det skulle vara en heeelt annan typ av blogg...). Jag tror bara jag har en "bloggvilja" just idag. Men wtf, då får jag väl ta bort den i morgon då. Jag tänkte att jag kan ladda upp en massa fina bilder här. Jag vet.. jag har ju "insta-groosy" för sånt. Men där kan man ju inte ladda upp för många bilder för då tycker folk att man är jobbig. Typ " Ja, jag följer henne..men hon laddar ju upp bilder heeela tiden. aaaasjobbigt. *tap tap tap* Unfollow".
 
Sen tänkte jag ju också att jag kan ladda upp saker till min lilla fina syster som är i Australien. Och förhoppningsvis kan hon skaffa ngt blogg-aktigt så man får veta vad hon gör där!
 
Får se hur länge det här bloggandet håller. Får se om jag över huvud taget säger till någon att jag har en blogg.. (smygblogg?) ...Alla har väl något "mano-depressivt" i sig. Även fast min sådan är väldigt mild. Men nu har jag väl en sk "mano"-period när jag vill skaffa blogg och lägga upp bilder etc. Men sen kommer down-perioden när jag tar bort allt, raderar bilder osv....
 

Peachmelba 💗👦👶🐶🐶💗

Min vardag. Nu; mammaledig.

RSS 2.0