Onsdag första veckan...

...efter semestern. Känns redan väldigt tungt och jag längtar till helgen! I måndags flög jag upp av bara farten på morgonen för att det var första dagen och jag hade någon inställning i kroppen på att börja jobba. Men det där med att gå och lägga sig tidigt hade jag inte fått in.. var uppe alldeles för länge i måndags kväll, så igår morse flög jag inte upp direkt..
 
Det är konstigt hur man har semester i fyra veckor, sen när man kommer tillbaka till jobbet DÅ kommer man på en massa grejer som man skulle vilja göra t.ex. måla en akryltavla med en fjäril på, lära mig hur min systemkamera fungerar (har haft den i typ 6 år men..), lära hundarna nya trick.. Perfekta semester-göromål. Nog för att jag gjorde mycket på semestern, men de dagar jag bara var hemma skulle jag kunnat göra sånt...eller det kanske var bra att jag för en gång skull gjorde ingenting när jag hade chansen.. *uppstressad person*.
 
Man hinner inte mycket när man jobbar.. det är något jag brukar ha med mig efter en längre ledighet. Som igår. Jobbar till 17, förbereder kvällsmaten, tränar kl 18-19, fipplar med systemkameran, äter, helt slut och somnar i soffan vid 21....yeeey.
 
Jag har köpt träningskort på Friskis & Svettis för att kunna köra lite jympa. Ingen träningsform jag skulle välja i vanliga fall men nu springer jag ingenting och rider knappt. Blir ansträngd i korsryggen av ridningen så det känns inte bra, jag skulle ju bara rida så länge det kändes bra.. Den där ryggen blir lätt ansträngd nu för tiden och jag tror att det är viktigt att jag rör på mig för att inte kärva ihop totalt. Även om det handlar om att stå i en ring tillsammans med ett gäng pensionärer och köra "sparris och bollar". ;D Nä, men jag blir snabbt uttråkad av jympapass. Höga knän, två steg dit, ett steg dit och sen lite "kissande hunden" på det. Det finns ju roliga pass på Friskis, men inte på sommaren.. Men jag får stå ut denna korta period.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Peachmelba 💗👦👶🐶🐶💗

Min vardag. Nu; mammaledig.

RSS 2.0