Halvtid

Idag Àr det halvtid i graviditeten! :) 50% Àr avklarade. Nu ser man en liten kula pÄ min mage och kan kÀnna att livmodern putar ut under naveln. Nu hÀnder det spÀnnande saker! Kan kÀnna smÄ rörelser ibland. Tog en bild pÄ magen dagen dÄ vi fick plus pÄ stickan. JÀmför den med en bild frÄn idag. Lite kan man se!



Kommentarer
E

Men Äh vilken fin mage!!!! Jag dör av avundsjuka!! NÀr jag hade gÄtt halvtid var jag asfet, var ivÀg pÄ konferens i augusti och mÄnga trodde att jag skulle ha i typ oktober :-O He he, men det Àr vÀrt det : ) Nu Àr A 6 mÄnader och jag Àr tillbaks i fin form igen, krÀvs lite disciplin och trÀning men det Àr vÀrt det ocksÄ för att man ska orka hÀnga med i barntempot! Oj, vad lÄngt detta blev : ) Hoppas att du mÄr bra!

Svar: Tack! :) Ja, bara den inte vĂ€xer FÖR dĂ„ligt. Men det tror jag inte..det dĂ€r Ă€r ju sĂ„ individuellt. Riktigt bra att vara tillbaka i form efter 6 mĂ„nader!!! FĂ„r se hur det blir med den saken... :P Hundarna kommer ju tvinga mig till att gĂ„ ut och röra pĂ„ mig lite iaf. Jag mĂ„r bra! :) Hoppas du med mĂ„r bra!
Peachmelba

2013-07-02 @ 07:35:08
URL: http://mamiforlife.blogg.se


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0